Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στην συνέντευξη τύπου της ΕΟΚ έκανε αναφορά στην ΑΕΚ και το ζήτημα που είχε προκύψει με την αδειοδότηση τις τελευταίες μέρες. Η “Ένωση” λίγη ώρα μετά απάντησε με μία λακωνική πλην όμως σαφή και δυναμική απάντηση, στην οποία κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει στον δρόμο της νομιμότητας.

Παράλληλα ο Δικέφαλος του Βορρά μέσω νέας ανακοίνωσης ξεκαθάρισε ότι το όνομα του διευθύντοντα σύμβούλου του Περιστερίου Γιώργου Πανταζόπουλου δεν βρίσκεται στην λίστα που παρέδωσε πριν από λίγες ώρες στην εισαγγελία Αθηνών, ενώ ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια να εμπλακεί το όνομά του στην εν λόγω υπόθεση.

Aναλυτικά οι δύο τοποθετήσεις:

«Κανένα νταραβέρι με κανέναν. Συνεχίζουμε στο δρόμο της νομιμότητας…»

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σε συνέχεια της σημερινής πράξης μας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η ΑΕΚ ΒC, ενημερώνει, ότι:

Το όνομα του κυρίου Γιώργου Πανταζόπουλου, δεν βρίσκεται στον φάκελό μας. Προς άρση οποιασδήποτε αμφιβολίας, ενημερώνουμε, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να εμπλακεί το όνομά του σε όσα κατατέθησαν/καταγγέλθησαν και ανακαλούμε οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του.