Στον αέρα παραμένει η συμμετοχή του Jonas Maciulis στο σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς που δίνει η ΑΕΚ στις 7/11 (19:30) στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι απέναντι στο Περιστέρι στην 3η Αγωνιστική της Basket League.

O Λιθουανός παίκτης της «Ένωσης» παραμένει στα πιτς και το αν θα ενισχύσει την ΑΕΚ απέναντι στο ζόρικο εκτός έδρας ματς με την ομάδα της «δυτικής όχθης» θα ξεκαθαρίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δηλάδη λίγο πριν το ματς του Περιστερίου.

Ο Maciulis έχει τον τελευταίο καιρό ενοχλήσεις στη μέση. Στο νικηφόρο ματς της Τετάρτης με την Hapoel Holon στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των «κιτρινόμαυρων» στο Basketball Champions League έπαιξε ελάχιστα.

Μάλιστα για να μπορέσει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί στην διοργάνωση είχε κάνει ένεση.

Χθες η ομάδα έκανε προπόνηση (χαλαρή βέβαια) παρά το ότι είχε παίξει ένα 24ωρο πριν απέναντι στους Ισραηλινούς. Το ματς με το Περιστέρι βλέπετε δεν σήκωνε ρεπό και έτσι η ΑΕΚ την έβγαλε στο γήπεδο χθες.

Ο Λιθουανός δεν μετείχε στη προπόνηση. Έκανε θεραπείες και το ίδιο έκανε και σήμερα.

Η κατάστασή του Maciulis θα επανεκτιμηθεί και πάλι αύριο πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι. Αν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει θα πάρει μια θέση στην 12άδα, αλλιώς θα δει το ματς με τα πολιτικά.