Το ξεχωριστό βίντεο που παίχτηκε στην χθεσινή (19/1) κοπή της πίτας της ΑΕΚ έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα (20/1) η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Στο βίντεο γινόταν αναφορά σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας τα τελευταία χρόνια με κορυφαίες φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την σεζόν 2017-18, την στέψη της ομάδας ως βασίλισσας του BCL την ίδια σεζόν και την άνοδο της ΑΕΚ στον Παγκόσμιο θρόνο με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου το 2019.

Στο βίντεο υπήρχε και άρωμα από την επική ταινία «1968», καθώς υπήρχαν εκεί κάποιες από τις σκηνές του φιλμ.

Οσο για την μουσική υπόκρουση του βίντεο, τις εντυπωσιακές εικόνες έντυνε το τραγούδι των θρυλικών Queen «Don’t stop me now», που σημαίνει «Μην με σταματάς τώρα». Αυτό φυσικά τα έλεγε όλα για την επιλογή, αλλά έδειχνε και τις… προθέσεις της ΑΕΚ.

Να υπενθυμίσουμε ότι «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης ήταν ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έκοψε και την πίτα. Την «παράσταση έκλεψε» στην κοπή και ο Νίκος Ζήσης, που επέστρεψε πίσω στα παλιά του λημέρια.

Το ένα από τα τρία φλουριά με χρηματικό αντίτιμο κέρδισε ο Μάριο Τσάλμερς. Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτη Γερόσταθο (Μarketing Assistant) και Φέλιξ Ογκμπέντε (Αθλητής του Εφηβικού Τμήματος). Ο Κέντρικ Ρέι κέρδισε… ταξίδι για δύο ημέρες σε ξενοδοχείο της Πορταριάς, προσφορά του Aktina Travel Group.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ενώ τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη εκπροσώπησε ο κ. Βαγγέλης Μπραουδάκης. Ο κ. Αυγενάκης απέστειλε χαιρετισμό.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΕΚ