Η ΑΕΚ ζήτησε από τον κόσμο της να ψηφίσει για την εικόνα και τα χρώματα που θα έχει το νέο παρκέ στο σπίτι της ομάδας στα Άνω Λιόσια.

Οι φίλοι της «Ένωσης» τίμησαν φυσικά το πρωτότυπο γκάλοπ που έκανε η ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί έδειξαν την συντριπτική προτίμησή τους σε έναν εντυπωσιακό αγωνιστικό χώρο.

Το παρκέ που επέλεξαν έχει μαύρο χρώμα περιμετρικά ενώ στις ρακέτες δεσπόζει το κίτρινο.

Η ΑΕΚ ανέφερε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

ΑΥΤΟ είναι το παρκέ για το «Παλάτι» της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια. Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης», με το συντριπτικό 67%, στο μαύρο περιμετρικά με κίτρινη ρακέτα, αγωνιστικό χώρο. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. #AEKBC #ΜπαίνουμεΣπίτι

Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα ήταν εντυπωσιακή και όπως ανακοίνωσε η ομάδα έφτασε τα 52.720 άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την συμμετοχή του κόσμου:

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 52.720 φίλους της Ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο αριθμός-ρεκόρ στα Social Media της ΑΕΚ BC αποτυπώνει προδήλως το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για τα δρώμενα στη «Βασίλισσα», αλλά κυρίως για τη στέγασή της σε γήπεδο εφάμιλλο της ένδοξης ιστορίας της. Χαρακτηριστικό είναι, ότι μόλις το πρώτο τρίωρο μετά την ανάρτηση της ψηφοφορίας 30.000 φίλοι έσπευσαν να ψηφίσουν για το παρκέ προτίμησής τους, γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

TO POST ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ