Ο Στέφανος Δέδας θα συνεχίσει στην CSKA και ως assistant coach στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την Galatasaray.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έμεινε φυσικά με σταυρωμένα χέρια και ενώ η σεζόν στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα είναι ο Ισπανός, Κούρο Σεγκούρα.

Φέτος τον είδαμε στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας, αλλά πλέον θα αλλάξει μπασκετική στέγη και θα αναλάβει τις τύχες των «κιτρινόμαυρων». Η διαδρομή από τον πάγκο του Ιωνικού στον πάγκο της ΑΕΚ, είχε συμβεί και την περυσινή αγωνιστική περίοδο, όταν ο Βαγγέλης Αγγέλου αποχώρησε από τον Ιωνικό, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στον στρατόπεδο του Ιωνικού, το πιο πιθανό σενάριο θέλει ως νέο προπονητή, είτε τον Άγγελο Τσίκληρα είτε τον Θανάση Γιαπλέ και παράλληλα μετά την αποχώρηση του Κώστα Γόντικα για την Άρτζες Πιτέστι της Ρουμανίας, η ομάδα θα πλαισιώσει το ρόστερ της με νέες προσθήκες και με στόχο να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, για να αποφύγει τον υποβιβασμό, παραμένοντας στα «σαλόνια» της Basket League.