Ο Keith Langford είναι ήδη με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Όχι, όμως, μονετές, αλλά για ένα συν ένα με την οψιόν για τον δεύτερο χρόνο να είναι στην πλευρά της «Ένωσης». Η ΑΕΚ, εξάλλου, δείχνει να τα έχει βρει και με τον Jonas Maciulis και ο Λιθουανός αναμένεται να μείνει κι αυτός στην ομάδα.

Οσο για τον Keith Langford, η ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει τον Αμερικανό «μπόμπερ». Ο πολύπειρος παίκτης που στις 15 Σεπτεμβρίου μπαίνει στα 37, ήθελε να μείνει.

Το όλο θέμα είχε πάει, όμως, πιο πίσω λόγω του νέου γηπέδου και της προσπάθειας που κάνει η ΑΕΚ να μπει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στο δικό της πλέον σπίτι, το κλειστό των Ανω Λιοσίων.

Το κλίμα, πάντως, ήταν θετικό από την αρχή, δεν άλλαξε ούτε στην περίοδο που η ομάδα είχε το μυαλό της στη νέα δικιά της έδρα. Έτσι οι δυο πλευρές τα βρήκαν και όλα δείχνουν ότι η παραμονή του Αμερικανού θα ανακοινωθεί άμεσα.

Ο Keith Langfordέδειξε φέτος ότι τα… κότσια το κρατάνε καλά ακόμα. Στην Basket League είχε μέσο ορο 19,2 πόντους με 42,9% στα τρίποντα, 3,2 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ, ενώ στο Basketball Champions League είχε 1,9 πόντους με 38,6% στα τρίποντα, 2,9 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ.

Οσο για τον Maciulis κι αυτός δείχνει να τα έχει βρει με την ΑΕΚ κι αν δεν αλλάξει κάτι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ εξάλλου, τα έχει βρει και με τον Vlado Jankovic, ενώ στην ομάδα επιστρέφει και ο Dusan Sakota.