Ο κόσμος της ΑΕΚ στην Πάτρα θέλησε να δείξει στην Ένωση ότι είναι δίπλα της. Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ πήγαν έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα και «ντόπαραν» με συνθήματα τους κιτρινόμαυρους ενόψει του αυριανού (14/4) εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα.

Ένα ματς που έρχεται σε μια περίεργη στιγμή της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα προέρχεται από το «διαζύγιο» (με εντολή του Μάκη Αγγελόπουλου μετά το νέο κάζο που υπέστη η ομάδα αυτή την φορά στο ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό στην Ρόδο) με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Και ένα ματς φυσικά που είναι φωτιά, καθώς η ΑΕΚ, αλλά και ο Προμηθέας το θέλουν πάση θυσία, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μάχη της 4άδας.

Η ΑΕΚ μάλιστα θα έχει «υπηρεσιακό» προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Λημνιάτη, ο οποίος θα παραδώσει την θέση τις επόμενες μέρες στον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Ο κόσμος της ΑΕΚ «ντόπαρε» την ομάδα με τις φωνές και τα συνθήματά του, ενώ μια μερίδα οπαδών είχε συνομιλία και με τον Δημήτρη Μαυροειδή, στον οποίο τόνισαν ότι είναι στο πλευρό της ομάδας.