Στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ δεν φιγουράρει πλέον μόνο το όνομα του Marcus Slaughter. Δίπλα στο όνομα του Αμερικανού σέντερ μπήκε από σήμερα (19/11) και το όνομα του Vlado Jankovic.

Ο 30χρονος φόργουορντ της «Ένωσης» τραυματίστηκε στην στοματική κοιλότητα στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι (21/11) με το Μεσολόγγι για την Basket League είναι για την ώρα στον… αέρα, καθώς ο παίκτης είναι αμφίβολος.

Ο Jankovic αποχώρησε φυσικά από την προπόνηση και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν το χτύπημα ήταν σοβαρό ή όχι.

Οσο για τον Slaughter ο Αμερικανός έχει υποστεί μια ρήξη έσω μηνίσκου αριστερού γόνατος και σήμερα αναμενόταν να κάνει αρθροσκόπηση, η οποία θα τον κρατήσει 1 μήνα εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα μείνει για ένα διάστημα μόνο με 4 ξένους (Keithn Langford, Jonas Maciulis, Matt Lojeski, Yanick Moreira).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Vlado Jankovic:

Ενός κακού μύρια έπονται -κατά την έκφραση- στη «Βασίλισσα».

Εκτός μάχης τέθηκε σήμερα (19/11) και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο.

Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με Μεσολόγγι BAXI κρίνεται αμφίβολη.

 

Χτύπησε ο Γιάνκοβιτς #ΑΕΚBC #AEKBCNEWS

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020