Ο Πανελευσινιακός “κοντράρεται” με το Ρέθυμνο και ο Γιάννης Αθανασούλας μέσω του προσωπικού του μπλόγκ στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την νίκη καθώς βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους,

Το Σάββατο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν έφερε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παλέψαμε όλα τα παιδιά για ότι καλύτερο αλλά για άλλη μια φορά μας πρόδωσε η αμυντική μας προσέγγιση στο παιχνίδι αφού δεχθήκαμε ογδόντα πόντους στην έδρα μας. Πλέον τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας και για να πιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμάς χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων και όχι μόνο δικές μας νίκες. Δυστυχώς αυτή την στιγμή βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο και η ψυχολογία μας δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμεείναι να παλέψουμε. Θεωρώ πως η περηφάνια και ο εγωισμός όλων των παιδιών τώρα πρέπει να φανεί, τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και δεν θα πρέπει να τα παρατήσουμε. Η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη αλλά έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια όπου θα πρέπει να δώσουμε το εκατό τοις εκατό, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε την συνείδηση μας καθαρή και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα εμείς θα πρέπει να τα δίνουμε όλα ανεξαρτήτως αντιπάλου γιατί χρειαζόμαστε νίκες. Καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της θέλει να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και έχει ένα στυλ παιχνιδιού που αν επιβάλλει το παιχνίδι της θα κυνηγάς από πολύ νωρίς. Αμυντικοί μας στόχοι είναι να σταματήσουμε το επιθετικό τουςtransition και να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Είναι μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς θα πάμε για την νίκη γιατί βρισκόμαστε σε δεινή βαθμολογική θέση.”