Ο Γιάννης Αθηναίου μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε το δύσκολο έργο που θα έχει η ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο (25/04, 19:30) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα, καθώς σύμφωνα με τον Έλληνα γκαρντ στόχος της Ένωσης είναι να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιάννης Αθηναίου:

“Έχουμε αλλάξει επίπεδο.

Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς χωρίς αμφιβολία. Το Ρέθυμνο είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ειδικά μέσα στην έδρα του. Από την αρχή της περιόδου απέδειξε, ότι έχει υψηλές βλέψεις και πραγματοποιεί μια σταθερή πορεία.

Εμείς από την πλευρά μας, δουλέψαμε πάνω σε κάποιες αδυναμίες μας. Στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, είχαμε θετικά και αρνητικά τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα αυτή την στιγμή για να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία. Έχουμε αλλάξει επίπεδο. Αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος. Ωστόσο, πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά αυτή τη δυναμική μας στο παρκέ. Είναι κοινό μυστικό, το έχει πει και ο προπονητής μας, ότι στόχοας μας είναι να ολοκληρώσουμε με νίκες την κανονική περίοδο. Και κατόπιν να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στα πλέι οφ. Χρειάζεται σοβαρότητα και να μη χαλαρώσουμε ποτέ…”

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης