«Αμόκ» επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο ενόψει του αγώνα με τη Γαλατασαράι (25/11, 19:00) για την 7η αγωνιστική του Eurocup.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (25/11) τη Γαλατά στο ΟΑΚΑ, σε ένα ντέρμπι κορυφής, καθώς με νίκη η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα “πιάσει” στην πρώτη θέση του ομίλου την προσεχή της αντίπαλο. Δεδομένης, λοιπόν, της κρισιμότητας της αναμέτρησης αλλά και της τελευταίας μεταγραφικής κίνησης του Μάκη Αγγελόπουλου, ονόματι Ντι Τζέι Κούπερ, που έχει ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο της Ένωσης, η προπώληση των εισιτηρίων κινείται σε πρωτόγνωρα για τη φετινή σεζόν επίπεδα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό φυσικά με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου η ΑΕΚ πετυχαίνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη, όντας αήττητη εντός συνόρων και δεύτερη στον όμιλό της στο Eurocup (4-2), κάνουν τον κόσμο της “βασίλισσας” να ανυπομονεί για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα και να “εξαφανίζει” τα εισιτήρια. Έτσι, είναι βέβαιο πως θα επικρατήσει μια καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, με τους φιλάθλους της ομάδας να προσπαθούν να “σπρώξουν” την ομάδα σε μια ακόμη νίκη.