Εδώ είναι που ισχύει εκείνη η περίφημη ατάκα: «Δεν γεμίζουμε ταξί»επιδημία τραυματισμών και ιώσεων έχει αποδεκατίσει την ΑΕΚ και ο συνολικός αριθμός των παικτών που έχει στην διάθεσή του ο Λούκα Μπάνκι δεν γεμίζει ούτε ταξί. Ετσι ο Ιταλός τεχνικός και η Ενωση αναγκάστηκαν να αναβάλουν το προγραμματισμένο για σήμερα (1/12, 15:30) φιλικό που θα έδινε η ομάδα απέναντι στον Χολαργό.

Από τον Ιταλό έλειπε η μισή ομάδα. Οι Καββαδάς και Ξανθόπουλος παραμένουν στα «πιτς» εδώ και καιρό λόγω τραυματισμών. Εκτός δράσης είναι και οι Σαντ Ρος και Τσαλμπούρης (λόγω ίωσης). Ο Ρόμπερσον αντιμετωπίζει στομαχικές διαταρραχές.

Ο Λαρεντζάκης είναι στην Εθνική. Σαν να μην έφτανε αυτό ο άλλος διεθνής παίκτης της ΑΕΚ, ο Γιαννόπουλος υπέστη διάστρεμμα στο χθεσινό (30/11) παιχνίδι με την Γερμανία στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και σήμερα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί αν το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό ή όχι.

Ο Μπάνκι είχε κλείσει το φιλικό για δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του και να ξεσκουριάσει και η ομάδα μετά την διακοπή λόγων των «παράθυρων» της FIBA, αλλά οι ατυχίες τον ανάγκασαν να ζητήσει την αναβολή του αγώνα με τον Χολαργό.