Η  τρίτη και τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάσαρι και ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένη για σήμερα(14/09) στα πλαίσια της ΕXPO 2015, όμως ο καιρός δεν επέτρεψε τελικά στις δύο ομάδες να αγωνιστούν.

Παρ’ όλα αυτά, οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν κανονικά, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να δηλώνει στην συνένευξη Τύπου:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την διοργάνωση. Όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν να έλθω σε μία τέτοια γιορτή. Είναι ευτυχία που αυτό γίνεται με την ΑΕΚ η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της γιορτής της Ντιναμό Σάσαρι. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συμμετέχουμε στην γιορτή τίτλου της Ντιναμό, την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία, αλλά και επειδή είχαμε την χαρά να έλθουμε στην Σαρδηνία σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ιταλίας».

Στην συχέχεια ο αρχηγός της Α.Ε.Κ, Ντούσαν Σάκοτα, σε άπταιστα ιταλικά(έχει περάσει  στο παρελθόν από το ιταλικό πρωτάθλημα) δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Ντιναμό Σάσαρι για την τιμητική πρόσκληση. Την συγχαίρουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας».

Οι διοραγανωτές της EXPO και οι παράγοντες της Σάσαρι τίμησαν επίσης την ομάδα της Α.Ε.Κ για την συμμετοχή στην διοράνωση, με επετειακή φάνελα της ιταλικής ομάδας που παρέδωσαν στον ίδιο τον αρχηγό της και έφερε το όνομα του.

Τέλος, η παρουσία της Α.Ε.Κ στην διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης του Μιλάνου.