Στην ιταλική Βίρτους Μπολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Πάντερ, με την ΑΕΚ να στερείται τις υπηρεσίες ενός πολύ σημαντικού παίκτη από το περσινό της ρόστερ.

 Ο 25χρονος γκαρντ παρότι δεν ήρθε με τυμπανοκρουσίες, κατάφερε να βοηθήσει πάρα πολύ την «Ένωση» και με πολλά κρίσιμα καλάθια αλλά και με τις ουσιαστικές του εμφανίσεις να ξεχωρίσει. Ωστόσο παρά την θέληση των ανθρώπων της ομάδας για να τον κρατήσουν, ο Πάντερ θα αγωνίζεται του χρόνου στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τη νέα του ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του πριν από λίγο.

 Μάλιστα, ο Αμερικανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπολόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω την Μπολόνια. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά. Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή σεζόν και πολλές νίκες!».

 Από την μεριά του ο Αθλητικός Διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια, Μάρκους Ματέλι, δήλωσε: «Ο Κέβιν είναι επικίνδυνος παίκτης με ποιότητα, που με την… πείνα του έχει καταφέρει να κυριαρχήσει, από το Κολέγιο μέχρι την Ευρώπη, και αυτό κάνει κάθε χρόνο. Η Βίρτους τού προσφέρει το βήμα παραπάνω στην εξέλιξη του και ήμασταν χαρούμενοι που τον “πιάσαμε”».