Ο δρόμος της μετακόμισης της ΑΕκ προς το νέο της σπίτι στα Ανω Λιόσια άνοιξε πλέον διάπλατα. Στην Ολομέλεια της Βουλής ψηφίστηκαν σήμερα (13/5) δυο Τροπολογίες. Η μια είχε να κάνει το με ποδόσφαιρο και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η δεύτερη όμως, είχε να κάνει με την ΑΕΚ και το νέο της σπίτι στα Ανω Λιόσια. Το Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης που θέλει να πάρει η Ενωση για να στεγαστεί εκεί ανήκε στο ΕΤΑΔ. Μετά την ψήφιση όμως, της σημερινής τροπολογίας το στάδιο περνάει στην ΓΓΑ.

Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα έγινα πιο απλά και η Ενωση μπορεί πλέον να βάλει σιγά, σιγά μπροστά την επιχείρηση παραχώρησης του γηπέδου στην ομάδα και την στέγασή της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος έχει συζητήσει το όλο θέμα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι συμφωνεί με την παραχώρηση του κλειστού της Πάλης στα Ανω Λιόσια στην Ενωση.

Το γήπεδο πέρασε πια στα χέρια της ΓΓΑ και έτσι η τελική συμφωνία και η παραχώρησή του στους κιτρινόμαυρους είναι πια κοντά.

Η Τροπολογία που αφορούσε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ήταν το: «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων».