Αν κάποιος είναι τελείως άσχετος με το μπάσκετ, δεν ξέρει καθόλου τον Χάρη Γιαννόπουλο και δει το ποστ που έκανε στα social media ο 29χρονος παίκτης της ΑΕΚ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, τον Γιόνας Ματσιούλις θα μείνει με στο στόμα ανοιχτό και θα νομίζει ότι ο Ελληνας και ο Λιθουανός είναι στα… μαχαίρια και θα γίνει το… έλα να δεις μεταξύ τους φέτος που θα παίζουν μαζί στους κιτρινόμαυρους.

Ο Γιαννόπουλος που έκλεισε φέτος στην ΑΕΚ έγραψε για τον Λιθουανό νέο παίκτη της Ενωσης: «Πάλι αυτός ο κλόουν; Δεν μπορώ να περιμένω»!

Ελα όμως, που τα φαινόμενα απατούν. Και έλα που ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να βγάζει κανείς βιαστικά συμπεράσματα, αν δεν ξέρει κάτι πολύ καλά.

Κάθε άλλο παρά… επιθετικό ήταν το ποστ του Γιαννόπουλου. Ο Ελληνας παίκτης είναι φίλος με τον Γιόνας Ματσιούλις από την περίοδο που οι δυο τους έπαιζαν μαζί (2012-13) στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Γιαννόπουλος είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ.

Θέλησε λοιπόν, να τρολάρει τον φίλο του με τον δικό του τρόπο και έτσι έβαλε αυτό το ποστ, που δείχνει και το χιούμορ του, αλλά και την φιλική σχέση του με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΝΑΣ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ