Αναλυτικά τα όσα είπε ο 32χρονος Αμερικανός:

«Είναι αυτονόητο, ότι ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι. Έμαθα πολλά πράγματα για την ΑΕΚ. Γνωρίζω πάρα πολλούς αθλητές που έχουν φορέσει τη φανέλα της και πριν υπογράψω το συμβόλαιο συνεργασίας, δεν σας κρύβω, ότι έκανα μία έρευνα σχετικά με το τι θα συναντήσω. Πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος, ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Και συμπλήρωσε: «Φυσικά, μίλησα με τον Κόουτς Μανωλόπουλο πριν να πω το «ναι».  Αυτό είναι και στη φιλοσοφία μου. Όταν πας σε έναν καινούργιο οργανισμό είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις με τον άνθρωπο που έδωσε το «ΟΚ» για να σε πάρει. Είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που κάνω.  Αν η σχέση του πλέι μέικερ με τον κόουτς είναι καλή, τότε αυξάνονται και οι πιθανότητες για επιτυχία της ομάδας».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορες ιστορίες για το πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος με τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ και το μόνο που υπόσχομαι είναι, ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».