Η ΑΕΚ είχε ένα λόγο παραπάνω να παίξει με πάθος και να νικήσει τη VEF Riga το βράδυ της Δευτέρας (15/11) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δώσει όρκο νίκης για τον Stefan Jelovac, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο να κερδίσουμε για τον Stefan και η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτόν 100%. Ελπίζουμε να επιστρέψει, πρώτα στη φυσιολογική του ζωή και να τον δούμε ξανά σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γι’ αυτόν και να του στείλουμε θετική ενέργεια για να γίνει καλά», τόνισε ο Στέφανος Δέδας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ήταν ένα do or die παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη και δείξαμε ότι τη θέλαμε περισσότερο από τη Riga. Χάσαμε τον Angola, χάσαμε τον Καρλή με τραυματισμό, είναι απίθανο αυτό που μας συμβαίνει. Δεν έχω να πω πολλά άλλα πράγματα. Σύντομα θα δούμε μια ομάδα πολύ καλού επιπέδου. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου, έκαναν φανταστική δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα».

Διαβάστε τι είπαν ακόμα στην κάμερα της COSMOTE TV ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Quino Colom

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: «ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ STEFAN ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ»

«Όλοι γνωρίζαμε ότι παίζουμε έναν τελικό. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι έτσι όπως θέλαμε, ήμασταν χαλαροί στην άμυνα, κάναμε λάθη αλλά στο 2ο ημίχρονο παίξαμε έτσι όπως πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ετσι παλέψαμε έως το τέλος και φτάσαμε στη νίκη. Επίσης παίξαμε και για τον Stefan. Του αφιερώνουμε τη νίκη. Στις τελευταίες μου βολές έβλεπα στο ταμπλό το πρόσωπό του. Καταλαβαίνετε με αυτό που σας λέω το πώς ένιωθα στο ματς».

COLOM: «ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ JELOVAC»

«Ό,τι συμβαίνει στον Jelovac είναι κάτι παραπάνω από το ίδιο το άθλημα. Ευχόμαστε να γίνει καλά και να επιστρέψει μαζί μας. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε σε εκείνον. Στα τελευταία 2-3 παιχνίδια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, αλλά απόψε μας βοήθησαν οι φίλαθλοί μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Προσωπικά προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα μου».