Η ΑΕΚ έθελξε με την απόδοσή της στον μικρό τελικό του Super Cup, εμφανίζοντας την εικόνα που σε μεγάλο ποσοστό θέλει να βλέπει όλη τη χρονιά ο Στέφανος Δέδας από την ομάδα του. Αυτό άλλωστε υπογράμμισε και ο -εμφανώς ικανοποιημένος- προπονητής της Ένωσης μετά την άνετη νίκη επί του Λαυρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα στην ΕΡΤ:

«Παίξαμε οκτώ δεκάλεπτα σε ένα 24ωρο. Η εικόνα σήμερα ήταν πολύ καλή με κάποια σκαμπανεβάσματα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Χθες δεν τα καταφέραμε με τον Ray. Κάναμε δύο μίτινγκ, θέλαμε να μπούμε σε ρυθμό αγώνων. Σίγουρα δεν είμαστε πλήρεις όπως έχω πει και στο ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε και αθλητικότητα στην άμυνά μας.

Έχουμε ελεγχόμενες αδυναμίες, που σήμερα δεν φάνηκαν. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Το στυλ μας θέλει χρόνο. Πρέπει να πείσεις κάποιον σε μια μέρα που δεν είναι καλός να παίξει άμυνα. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να χτίσω έναν κορμό Ελλήνων στην ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα, πρέπει να αναλύσουμε κάθε στιγμή».

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ»

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος πέτυχε και τους 12 πόντους του στο 1ο ημίχρονο και ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η ΑΕΚ ξέφυγε με διαφορά 22 πόντων από το 19’. Ο νεαρός γκαρντ είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αυτή είναι η 2η ουσιαστική μου χρονιά στην Α1. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Σήμερα ήρθε και το σκορ αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Ξεκινάω από την άμυνα. Το μυστικό για την ομάδα φέτος είναι η χημεία μας, εντός και εκτός γηπέδου. Θέλουμε πολύ χρόνο ακόμα να βρούμε ο ένας τον άλλον. Η χθεσινή ομάδα το έδειξε αυτό. Ο χρόνος και η υπομονή είναι το κλειδί για φέτος».