Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανησύχησαν αρκετά όταν είδαν τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να τραυματίζεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Χολαργό, όπου η Ενωση πήρε τη νίκη με 88-75, έκανε το 2-1 επί του αντιπάλου της και πέρασε στους «4» του πρωταθλήματος. Ο Κουβανός παίκτης της Ενωσης γύρισε τον αστράγαλό του στο ματς σε μια φάση λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και αποχώρησε από το παρκέ.

Ο κιτρινόμαυρος φόργουορντ έδειξε αρχικά να έχει έντονους πόντους και οι κιτρινόμαυροι φοβήθηκαν ότι ίσως να έχει κάτι σοβαρό.

Τελικά φάνηκε ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Μάλιστα ξαναμπήκε στο παρκέ λίγο μετά, για να δει αν μπορεί να παίξει.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν είχε τελικά τίποτα σοβαρό, κάτι που σίγουρα έκανε χαρούμενο τον Λούκα Μπάνκι. Η ομάδα κέρδισε τον Χολαργό και έχει μπροστά τις μάχες των ημιτελικών της Basket League. Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί «κλειδί» τον Σαντ-Ρος για την ομάδα και έτσι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 O Κουβανός φόργουορντ της ΑΕΚ θα πάρει μια ανάσα σήμερα και αύριο (26/5) και την Δευτέρα θα συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.