Στην αποκάλυψη πως η ΑΕΚ δεν θα υποστηρίξει την ένσταση, την οποία είχε αρχικά υποβάλει μετά τον προημιτελικό με τον Άρη, προχώρησε ο Αλέξανδρος Σιμητόπουλος.

Ο κομισάριος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση και τον Άρη, ενημέρωσε πως ο Νώντας Παπαντωνίου κατέθεσε ένσταση για την χρονική διάρκεια της διακοπής, όμως προτού κλείσει το φύλλο αγώνα, παράγοντας της “Βασίλισσας” , του οποίου το όνομα δεν θυμόταν, τον πλησίασε εκφράζοντάς του την απόφαση της ΑΕΚ να μην υποστηρίξει την ένσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Αλέξανδρος Σιμητόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Το γεγονός είναι ότι έπεσε η μπασκέτα. Έγινε μία προσπάθεια να αποκατασταθεί η ζημιά και αυτή διήρκησε 55 λεπτά. Μετά ο αγώνας ξεκίνησε πάλι και έληξε κανονικά. Ο τέταρτος αρχηγός της ΑΕΚ, Νώντας Παπαντωνίου, μετά το τέλος του ματς, υπέβαλε ένσταση. Εμείς, μετά την πτώση της μπασκέτας, ενημερώσαμε τις ομάδες πως σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αποκαταστήσουμε την μπασκέτα. Σε 55 λεπτά αποκαταστάθηκε η ζημιά.
 
Όμως, πριν κλείσουμε το φύλλο αγώνα ήρθε παράγοντας της ΑΕΚ, που ήταν στον πάγκο αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του και πως: “δεν επιθυμούμε να υποστηρίξουμε την ένσταση”».