Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το αν θα γίνει το Ολυμπιακός-Προμηθέας: «Φαντάζομαι ναι. Θα υπάρξει σύνεση και θα γίνουν όλα. Το παιχνίδι θα γίνει».

-Για τα παράπονα που αφορούν την ελληνική διαιτησία: «Αυτό ακούστηκε σήμερα. Είναι πολλά τα παράπονα. Και στην ΑΕΚ δεν ήταν καλή διαιτησία. Σχεδόν οι πάντες διαμαρτυρήθηκαν για κάποιες όχι καλές διαιτησίες φέτος. Είναι γεγονός ότι το περιβάλλον δεν είναι ικανοποιημένο από κάποιες διαιτησίες. Έχουμε καλούς διαιτητές. Πάντα υπήρχαν παράπονα. Η μία ομάδα χάνει και κάποιοι από τους χαμένους, συνήθως οι προπονητές, κάνουν παράπονα. Το θέμα όπως έχει προκύψει ήταν βαρύ. Αποχώρησε μία ομάδα. Όλα ξεκίνησαν από τη μοιραία ημέρα του Κυπέλλου. Πολλοί λένε και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, ότι διαιτητές δεν δικαιούνται να κάνουν λάθος, γιατί δεν είναι υπό πίεση. Αλλά κάνετε λάθος, έχει μεγάλη πίεση».

-Για το συμπέρασμα που βγήκε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ: «Ήταν ένα θετικό δείγμα. Έγινε μία συζήτηση σε αρκετά κόσμιο επίπεδο. Ούτε ύβρεις, ούτε τίποτα. Αυτό είναι θετικό δείγμα. Έδειξαν όλοι μία καλή στάση. Ήταν μία θετική παρουσία. Βέβαια, όλοι οι άλλοι 12, πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, μίλησαν με τρόπο ώστε να προστατευθεί το άθλημά μας. Η απόφαση που πήραμε, λέει ότι την πρώτη εβδομάδα της λήξης του πρωταθλήματος θα γίνει νέο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ και θα παρθούν αποφάσεις για διάφορα θέματα. Ένα από αυτά και η διαιτησία. Πρέπει να υπάρχει ειρήνη. Πρέπει με προτάσεις δικές μας να πάμε και να πάρουμε τη σύμφωνη γνώμη της ΕΟΚ για να γίνει κάτι καλό. Έχουν γίνει προτάσεις από έξι ομάδες από τις 14 και αυτές θα ανακοινωθούν και από αυτές θα προταθούν ομόφωνα να πάνε προς την ομοσπονδία και ελπίζω να τις υιοθετήσουν».