Η “κακοδαιμονία” που έχει χτυπήσει την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα συνεχίζεται. Η “Ένωση” δέχεται διαρκώς, από την περίοδο της προετοιμασίας κιόλας, απανωτά πλήγματα με τραυματισμούς παικτών της, με τελευταίο και πιο πρόσφατο “θύμα” τον Δημήτρη Μωραΐτη.

Ο νεαρός γκαρντ της ΑΕΚ τραυματίστηκε στον αγώνα των Νέων με αντίπαλο το Περιστέρι(14/10) και οι νεότερες εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν την Πέμπτη(15/10) από την ίδια την ΚΑΕ, αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Οι ατυχίες «δεν εγκαταλείπουν» την ΑΕΚ. Εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις (3) εβδομάδες τέθηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης. Ο νεαρός διεθνής γκαρντ της «Βασίλισσας» τραυματίστηκε την Τετάρτη (14/10) στη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ-Περιστέρι, η οποία διεξήχθη στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο του Τουρνουά Νέων (Κάτω των 21 ετών). Ο Μωραΐτης υπέστη θλάση τετρακεφάλου στο αριστερό πόδι, όπως διέγνωσε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Ηρακλής Πατσόπουλος. Ο αθλητής θα υποβληθεί σε νέο υπέρηχο το επόμενο διάστημα. Ξεκίνησε ήδη θεραπείες υπό τον Σταύρο Τόιλο»