Όπως το λέει εκείνη η ρήση του θυμόσοφου λαού μας… «Σαν θελει η νύφη και ο γαμπρός…». Η ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει τον Βινς Χάντερ, ο Αμερικανός σέντερ ήθελε να παραμείνει στην Ενωση. Και μέσα σε όλα και ο Λούκα Μπάνκι είχε ανάψει από την αρχή το πράσινο φως για την παραμονή του. Ετσι τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει την ανανέωση του γάμου των δυο πλευρών Η διοίκηση τα βρήκε με τον ΒΙνς Χάντερ ο Αμερικανός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

“Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Βινς Χάντερ (23 χρ., 2μ.03) υπέγραψε σήμερα (22/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2019, ήτοι για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Αμερικανός σέντερ, εκ των πρωταγωνιστών της λαμπρής πορείας της Ομάδας μας κατά την περίοδο, που τελείωσε, συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος, με στόχο ξανά τις υψηλές πτήσεις”.

Κρατάει και Τζέιμς

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει στο ρόστερ και τον Ντελρόι Τζέιμς. Το όλο θέμα δείχνει να είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς και στην περίπτωση αυτή και η Ενωση και ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ δείχνουν να θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο. Και φυσικά και ο Μπάνκι έχει δώσει από την αρχή το απαραίτητο «οκ» του.

Στην Ενωση αισιοδοξούν ότι και αυτή η υπόθεση θα φτάσει σε αίσιο τέλος. Και μόλις κλείσει οι κιτρινόμαυροι θα βάλουν μπροστά την επιχείρηση των άλλων μεταγραφών που θέλουν να κάνουν, έτσι ώστε το ρόστερ να κλειδώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.