Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα. Για την οργάνωση, που έχει. Για τον κόσμο, που την ακολουθεί παντού και τη στηρίζει. Γνωρίζω, ότι η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο, ότι έφτασε ένα βήμα πριν από την πρόκριση της στο Final-4 του Basketball Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

-Για αυτά που έχει να προσφέρει: «Υπόσχομαι να τα δώσω όλα για τη κιτρινόμαυρη φανέλα και να βοηθήσω την ομάδα να έχει την πορεία, που της αξίζει στα Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος. Είμαι πάντα έτοιμος να προκαλέσω… θόρυβο στα αντίπαλα καλάθια. Μου αρέσουν τα καρφώματα και οι τάπες. Θεωρώ, ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθώ την ομάδα μου κάτω από τη ρακέτα».

-Για τον κόσμο της ομάδας: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που θα παίζω μπροστά τους και θα βοηθήσω μαζί τους να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Τους ευχαριστώ για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να τους συναντήσω από κοντά».