Ακόμη ένα πρόβλημα που ενδέχεται να κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο η ΕΕΑ βρίσκεται υπό διάσκεψη για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ, έπειτα από αίτηση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος τεχνικός κάθισε για ενάμιση χρόνο στον πάγκο της “Ένωσης”, από τον οποίο αποχώρησε στα μέσα της περυσινής σεζόν.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να επιλύσουν το θέμα των 21 ban και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να προκύψει ακόμη ένα ζήτημα ύστερα από την προσφυγή του πρώην προπονητή τους. Όπως και να έχει το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και δύσκολο για την ΑΕΚ, διότι σε περίπτωση μη διαγραφής των ban, τότε δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφές, δεδομένης της αλλαγής της νομοθεσίας για τα δελτία που βρίσκονται στην χώρα μας.

Αναλυτικά:

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(10.06.22 ώρα 14:00)

1. α) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 8, 12 και 13 ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 7 ν.4809/2021.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

β) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

2. Αίτηση του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ. (εξ αναβολής)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης