Η Cοsmote TV έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ και ζητάει αποζημίωση επειδή αποφάσισε να πει «ναι» στην κεντρική διαχείριση και να πάει στην ΕΡΤ. Μάλιστα ενημέρωσε και τον ΕΣΑΚΕ για το όλο θέμα.

Το κανάλι ενημέρωσε φυσικά την Λίγκα επειδή το όλο ζήτημα την αφορά, καθώς το θέμα αγγίζει την ιστορική συμφωνία των ομάδων για κεντρικοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Το εξώδικο προκαλεί κάποιες μίνι αναταράξεις στο νέο πρωτάθλημα αν και στον ΕΣΑΚΕ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τεράστιο μπλέξιμο, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη συμφωνία με την ΕΡΤ και το θέμα θα λυθεί και δεν θα επηρρεάσει την κεντρικοποίηση.

Από την άλλη, στην ΑΕΚ λένε ότι το όλο ζήτημα θα λυθεί είτε με τον ένα τρόπο (φιλικός διακανονισμός), είτε με τον άλλο (διά της δικαστικής οδού).

Οι «Ενωσίτες» πάντως, δεν θα κάνουν πίσω και θα παραμείνουν στην κεντρική διαχείριση.

Στο μεταξύ η ΑΕΚ δεν θα μείνει «άπραγη» μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Basket League και την αναβολή (λόγω κορονοϊού) από το BCL του ματς που θα έδινε η ομάδα με την Tsmoki Minsk στην 1η Αγωνιστική της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ θα… βάλει ένα ματς στα πόδια της στο «κενό διάστημα».

Η «Ένωση» έκλεισε φιλικό για αύριο (17/10, 13:30) με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

«Αρνητικά», εξάλλου ήταν και τα νέα τεστ για τον Covid-19 που είχε κάνει η ομάδα.