Τελικά, ο Ντράγκαν Σάκοτα βρήκε αυτό το αξιοσημείωτο που έψαχνε, προκειμένου η ΑΕΚ να προχωρήσει στην περαιτέρω ενίσχυσή της, στο πρόσωπο του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Πρόκειται για 22χρονο play maker, ο οποίος αγωνίζεται στο αυστραλιανό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Cairns Taipans.

Είναι απόφοιτος του κολλεγίου της Florida. Με τους Gators, στην 4η και τελευταία του σεζόν (2013-14), είχε κατά μ.ο. 13.1 πόντους και 3.6 ασίστ σε 34 αγώνες και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς, οδηγώντας την ομάδα του στο Final 4 του NCAA.

Πριν ένα μήνα, μάλιστα, ο Αμερικανός ανακηρύχθηκε ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας και ο πολυτιμότερος παίκτης της, οδηγώντας την στην 1η θέση με ρεκόρ 21 νίκες – 7 ήττες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σκότι Ουίλμπεκιν (22, 1μ.88).Ο Αμερικανός άσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Cairns Taipans της Αυστραλίας, αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου”.