Δεκαπενταύγουστο… με αφίξεις έκαναν στην ΑΕΚ, καθώς μετά τον Τζαουάντ Ουίλιαμς, στην χώρα μας προσγειώθηκαν και οι Τζος Όουενς, Νικ Παύλος για την προετοιμασία της ομάδας, η οποία ξεκινά σε λίγες μέρες. Μαζί με τους τρεις παίκτες, που έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», υπήρξε και μία απουσία, η οποία αφορά τον Μαλίκ Χέρστον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, προκάλεσε έντονο προβληματισμό με τη μη άφιξή του στην Ελλάδα, καθώς ούτε στις 17:10 ούτε στις 18:15 δεν εμφανίστηκε, όταν και ήρθαν στην Αθήνα δύο αεροπλάνα από το Παρίσι. Με αυτό τον τρόπο, ενίσχυσε τις φήμες που θέλουν τον ίδιο και την Ένωση να απομακρύνονται μεταξύ τους, καθιστώντας δυσοίωνο το μέλλον του σε αυτή, έστω κι αν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τονίζεται πως δεν υπήρχε κάτι προγραμματισμένο για τον Χέρστον.

Δεν αποκλείεται, πάντως, το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα αύριο (16/8), δίνοντας τέλος στις απορίες που δημιουργήθηκαν εύλογα σήμερα, αλλά είναι βέβαιο πως η παραμονή του εκτός της χώρας μας, δεν μπορεί να ερμηνευθεί καταρχήν ως ένα καλό «μήνυμα» για τον ίδιο και την ΑΕΚ.