Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την αυριανή (5/2, 19:30) εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ανβίλ στο BCL. Πηγε όμως… ακόμα παραπέρα και έκανε αναφορά και στην ατάκα – πρόσκληση που του έκανε ο Νικ Καλάθης (είχε πει ότι ο Ζήσης ίσως είναι επιλογή έκπληξη για τη Εθνική το καλοκαίρι) για να γυρίσει στην Εθνική και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης ανέφερε ότι έχει σταματήσει από την ομάδα εδώ και 5 χρόνια και είναι επικεντρωμένος στην Ενωση

Αναλυτικά ο γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Είναι σημαντικό στην πρώτη φάση να έχουμε τον τελευταίο αγώνα εκτός έδρας. Παίζουμε με μια ταλαντούχα ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσεις πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στην Γερμανία.

Αυτό το είχα δει ερχόμενος πως το πρώτο εντός έδρας αργεί. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Περιμένω να παίζω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και θέλουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Δεν υπάρχει κάτι για την Εθνική. Και εγώ το είδα και εξεπλάγην. Με τιμάει το πώς μίλησε για μένα. Αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε. Έχω σταματήσει εδώ και 5 χρόνια από την Εθνική και επικεντρώνομαι στην ΑΕΚ».