Ο αρχηγός της ΑΕΚ Νίκος Ζήσης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup για τους στόχους που έχει η Ένωση και τις “βλέψεις” της για την κατάκτηση τίτλων μέσα στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, ο πολύπειρος γκαρντ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η διοργάνωση του Super Cup αποτελεί ένα πολύ δυνατό “τεστ” για τον “Δικέφαλο” εν όψει του Final 8 του Basketball Champions League.

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Ζήση:

Για το ξεκίνημα της ΑΕΚ με τίτλο δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά στις ομάδες του Σούπερ Καπ. Είναι ευτυχής συγκυρία αυτό το Σούπερ Καπ από τη στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τις διοργανώσεις. Οι ομάδες δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στο τουρνουά και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για το Final 8. Όταν μπαίνεις στο παρκέ, είτε έχει να κάνει με φιλικό, είτε με επίσημο αγώνα, πόσω μάλλον Σούπερ Καπ, δίνεις το 100% σου για να το κερδίσεις. Εμείς σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και παρά τις αλλαγές που έκανε θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για να τον νικήσουμε».

Για το αποτέλεσμα που θα είναι πετυχημένη η σεζόν:

«Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους. Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν μόνο αν έχουμε κατακτήσει τίτλους. Θα πρέπει να πάρουμε έναν έναν τους στόχους. Μέσα σε δύο εβδομάδες έχουμε δύο πολύ σημαντικούς στόχους για εμάς  Με τη δουλειά που θα κάνουμε και ελπίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη χωρίς διακοπές, να δούμε τι θα κάνουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τον ίδιο να διεκδικήσει τίτλους: 

«Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από αυτό το κίνητρο, να κερδίζουμε τίτλους. Πόσω μάλλον μετά από τέτοια μεγάλη διακοπή. Πρώτη φορά όλα τα παιδιά δεν παίξαμε μπάσκετ για 6 μήνες. Ζήσαμε μια περίοδο καραντίνας αναγκασμένοι να μείνουμε σπίτι. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να συμμετάσχεις σε μεγάλους αγώνες και να κερδίσεις τίτλους».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Μάκη Γιατρά

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου