Μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Λούντβιγκσμπουργκ ο Γιούρι Ζντοβτς συνεχάρη τους παίκτες και στάθηκε στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου προπονητή:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο αυτό που έκαναν. Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι φανταστική ομάδα. Αν χαλαρώσεις λίγο με αυτή την ομάδα θα σε καταστρέψει. Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Εμείς παίζαμε ανάμεσα σε δύο κρίσιμα ματς με τον Άρη, αλλά δεν φοβηθήκαμε. Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης μας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Αν θέλουμε να νικήσουμε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίζουμε το ίδιο δυνατά με τον αντίπαλο. Αν παίξεις φαντεζί, δεν έχεις τύχη. Το κάναμε αυτό στο τελευταίο κομμάτι κι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη».

Για τις συνθήκες στο ΟΑΚΑ: «Το κλειστό ήταν πολύ παγωμένο. Δεν ξέρω τι έγινε, ίσως να έκλεισαν τη θέρμανση. Δεν καταλαβαίνω… Οι παίκτες δεν ένιωθαν καλά».

Για τον ΜακΓκραθ: «Επιλέξαμε τον Ντόνι γιατί μπορεί να ταιριάξει με τα γκαρντ που έχουμε. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα και είναι έξυπνο παιδί. Δεν περιμένω να κάνει κάτι φοβερό στο πρώτο του παιχνίδι, αλλά με τρεις προπονήσεις μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για αρκετά λεπτά ώστε να ξεκουράσουμε τον Ούκιτς στον αγώνα με τον Άρη».