Σε δηλωσεις που παραχώρησε στο συδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με Τρίκαλα.

Αρχικά ανέφερε:

«Έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Έχουν αθλητικότητα, ύψος. Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με όλα τα προβλήματα που είχαμε. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Όσα έγιναν, με τις αλλαγές παικτών, δεν έκανε εύκολο το έργο μας. Κερδίσαμε, όμως, και πρέπει να προχωρήσουμε».

Για την θετική απόδοση του ΜακΓκραθ και τον ερχομό του Νιούλεϊ:

«Πρώτα από όλα πρέπει να τον δω. Να τελειώσει η μεταγραφή. Έχει κάποια διαδικαστικά. Ο Ντόνι έχει παίξει στην Ελλάδα. Είναι έμπειρος. Είναι καλός φίλος με τον Βασιλειάδη και τον Δέδα, αμέσως μας βοήθησε. Ελπίζω να μας βοηθήσει άμεσα και ο Νιούλεϊ. Θεωρητικά ταιριάζει πολύ, αλλά πρέπει να τον δούμε πως θα μπει και στα συστήματα και την χημεία μας».

Για την εμφάνιση του Ελόνου:

«Έχει πολλά πάνω-κάτω στην απόδοση του. Είναι δύσκολο όταν παίζεις οργανωμένο μπάσκετ, με πολλούς κανόνες. Δεν διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά. Παίζει με το ένστικτο. Δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από τέτοιους παίκτες. Στο τέλος μας βοήθησε πάρα πολύ. Το σουτ από μέση απόσταση δεν είναι τυχαίο. Προπονείται πολύ και σουτάρει πολύ. Οπότε δεν θα του πω να μην σουτάρει στα ματς, αφού δουλεύει. Έδειξε δύο πρόσωπα. Ξέρω ότι ζητάω πολλά πράγματα».

Έκλεισε λέγοντας:

«Σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως είναι καλό να μην ξεκινάς πολύ καλά. Υπάρχει ο κίνδυνος να χαλαρώσεις γρήγορα. Σε ένα σημείο, τα πάντα πήγαιναν λάθος γα εμάς. Δεν πίστευα πως θα νικήσουμε γιατί και η τύχη ήταν απέναντί μας. Βρήκαμε, όμως, τους πέντε παίκτες που θέλαμε στο παρκέ και στο τέλος νικήσαμε. Θα μπορούσε να είχε γίνει και το αντίθετο.

Ευχαριστώ τον Τζαουάντ και θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη. Στο τέλος έμοιαζε σαν θύμα μου, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένας παίκτης που εκτελούσε πάντα αυτά που είχα στο μυαλό μου».