Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στη Σάσαρι, ήταν ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο προπονητής της Ένωσης, αναφέρθηκε στην κατάσταση των Νίκολα Ιβάνοβιτς και Ράνταλ Φάλκερ, διαβεβαιώνοντας πως τουλάχιστον ο πρώτος θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε πολύ καλό ματς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο, αλλά είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση και την οργάνωση με την απουσία του Ιβάνοβιτς, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, γιατί δεν είχαμε περιθώριο για άλλη ήττα. Μπορούμε να χαρούμε όμως μόνο για δέκα λεπτά, γιατί πρέπει να αφοσιωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό του Ράνταλ Φάλκερ και την κατάσταση του Νίκολα Ιβάνοβιτς: «Ο Φάλκερ πάνω που άρχισε να παίζει καλά τη μια φορά αρρώστησε και τώρα τραυματίστηκε. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Θα εξεταστεί και θα δούμε. Ο Ιβάνοβιτς είναι πολύ καλύτερα. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Από τη δική του πλευρά, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είπε τα εξής: «Κάναμε καλό παιχνίδι από την αρχή. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και ελέγξαμε το ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μετά την ήττα από την Μπεσίκτας είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος. Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».