Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Λούντβιγκσμπουργκ και ο Γιούρι Ζντοβτς εξέφρασε παράπονα από τη διαιτησία, ενώ στάθηκε στα πολλά, χαμένα, ελεύθερα σουτ της ομάδας του.
 
«Πρώτα απ΄ όλα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα του για τη νίκη. Ξέραμε όταν ήλθαμε εδώ με τι ομάδα θα παίξουμε. Ξέραμε επίσης ότι θα ήταν σημαντικά τα κριτήρια των διαιτητών για τις πολλές επαφές. Δυστυχώς δεν σφύριξαν, όσο θα θέλαμε, μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν είχε κριθεί ο νικητής. Είχαμε πολλά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Οι αντίπαλοι έπαιζαν πιο επιθετικά και πιο δυνατά, όπως προανέφερα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
 
«Προσπαθήσαμε να βρούμε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις. Η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με πολλούς παίκτες κοντά στο καλάθι, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, κάτι που έκανε τη διαφορά. Χάσαμε το παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μάθουμε από την ήττα και να προχωρήσουμε».
 
Από πλευράς παικτών, ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, τόνισε: «Συγχαρητήρια στη Λούντβιγκσμπουργκ για τη μεγάλη νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας. Κάναμε πολλά λάθη και είχαμε κακές επιθετικές επιλογές, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα έχουμε χρόνο να αναλύσουμε το παιχνίδι και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».