Ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη ενάντια στη Ζιελόνα Γκόρα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί η ΑΕΚ να φτάσει μέχρι το τέλος του Basketball Champions League.

Αρχικά ο Σλοβένος κόουτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας ήρθε για να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, γα να πάει στο Europe Cup. Κάναμε καλό παιχνίδι για 35 λεπτά. Δεν σκοράραμε πολύ, αλλά μοιράσαμε σωστά τη μπάλα. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Η άμυνα ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Χαλάρωσαν λίγο κάποιοι παίκτες στο τέλος. Κάποιοι ίσως προσπάθησαν να παίξουν ένας εναντίον πέντε. Τερματίσαμε στη 2η θέση στον πιο δυνατό όμιλο της διοργάνωσης. Με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Ο Μιλόσεβιτς έχει θέμα με το πόδι, δεν δείχνει πολύ καλά. Ο Σάκοτα θα γυρίσει. Έχουμε προβλήματα με Βασιλειάδη και Μαυροειδή».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να φτάσει στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης: «Σίγουρα μπορούμε. Είναι στόχος μας, όπως έχω πει στην αρχή της σεζόν. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα συνέχεια. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα. Όλοι δουλεύουν καλά στις προπονήσεις. Σκουλίδας και Τσαλμπούρης βοήθησαν σήμερα, έχουν δουλέψει πολύ και αυτό είναι καλό».

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα του μετά τον αποκλεισμό απο το κύπελλο: «Είχαμε έναν δύσκολο μήνα. Ξέραμε ότι ήταν μήνας-κλειδί για την ομάδα, για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Champions League, να κλειδώσει ενδεχομένως την 3η θέση στην Stoiximan.gr Basket League και να περάσει στον τελικό Κυπέλλου, σε εκτός έδρας ημιτελικό. Χάσαμε το ματς αλλά έπρεπε να πείσω τους παίκτες μου, ότι κάναμε καλό παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Αυτό έγινε. Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι περήφανος γι’αυτούς».