Η ΑΕΚ κέρδισε άνετα τη Σαρλερουά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς είχε παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολη. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ο Μιλόσεβιτς ήταν εκτός προπόνησης. Φοβόμουν το ματς, αλλά αρχίσαμε πολύ καλά. Η άμυνα μας, δεν ήταν πολύ καλή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά τακτικά λάθη, αλλά στην επίθεση είχαμε καλή μέρα και βρήκαμε πολλά ανοιχτά σουτ. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από δεύτερο ημίχρονο. Ο Τσαλμπούρης προπονήθηκε καλά. Άξιζε να παίξει. Σκέφτομαι πολύ το πως να του δώσω περισσότερες ευκαιρίες γιατί το αξίζει».

Για την κατάσταση του Μαυροειδή: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ούτε και ασήμαντο. Πρέπει να τον προσέξουμε. Σίγουρα πρέπει να τον προστατέψουμε. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Να δούμε στις επόμενες ημέρες την κατάσταση του».

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης από την πλευρά του τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είχαμε απουσίες και λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά από νωρίς και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Νιώθω πολύ καλά. Ήμουν έτοιμος να πάρω την ευκαιρία μου».