H AEK αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την λιθουανική Γιουβέντους στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του basketball champions league και ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της «βασίλισσας»

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η Γιουβέντους, όπως είχα αναφέρει και μετά την κλήρωση, είναι μία πολύ καλή ομάδα με έντονο το λιθουανικό στοιχείο στο ρόστερ. Την έχω παρακολουθήσει σε πολλούς αγώνες, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν διαθέτει μεγάλα αστέρια, ωστόσο, όλοι οι παίκτες που έχει στο ρόστερ μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Παίζει διαφορετικό μπάσκετ απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει. Κάποιες φορές κάνει χρήση του «μαν του μαν» και κάποιες άλλες φορές παίζει ζώνη.  Έχει καλό προπονητή και σίγουρα θα είναι επικίνδυνη την Τετάρτη, και θα δώσει ό,τι μπορεί για να μας κερδίσει.

Πρέπει να σεβαστούμε πραγματικά τη Γιουβέντους. Αυτό που είπα και θα ξαναπώ στους παίκτες μου πριν να βγουν στο γήπεδο είναι να κάνουν αυτό, που ξέρουν, και να δώσουν προσοχή σε όσα έχουμε τονίσει στις προπονήσεις. Αν δεν το κάνουν θα έχουμε πρόβλημα».