Μέρα γιορτής σήμερα για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αφού η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ τίμησε τον «Θρύλο» της ομάδας Γιώργο Τρόντζο αποσύρωντας την φανέλα του στον ουρανό του ΟΑΚΑ, όπως είχε γίνει και με τον Γιώργο Αμερικάνο. Ο κύριος Τρόντζος μίλησε μετά την διαδικασία της βράβευσης στην συνδρομητική τηλεόραση και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι υποχρεωμένος στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο και ότι νιώθει συγκινημένος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγκινούμαι πάρα πολύ, διότι για μένα είναι η ύψιστη τιμή αυτό που συνέβη σήμερα. Εμένα με… σκλάβωσε αυτό που έγινε. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η μεταχείρισει στους παλιούς παίκτες της ομάδας. Νιώθω υποχρεωμένος στον κύριο Αγγελόπουλο». 

Επίσης η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε δελτίο τύπου:

«Ο Γιώργος Τρόντζος με τη θρυλική ραβέρσα του οποίου στον ημιτελικό με την περίφημη Ίνις Βαρέζε, η ΑΕΚ προκρίθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1968 θα είναι παρών στο ΟΑΚΑ. Ουδέποτε άλλωστε εδώ και χρόνια έλειψε από τους αγώνες της ΑΕΚ, ακόμη και στα «πέτρινα χρόνια» της Β΄ Εθνικής και της Α2. Στάθηκε εκεί, δίπλα στους λίγους και εκλεκτούς, στην εξέδρα της Ζωφριάς και αλλού, ελπίζοντας ότι η «Βασίλισσα» θα αναγεννηθεί, όπως συνέβη τελικά».

 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της στο twitter από την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Τρόντζου: