Η ΑΣ Ροδόπολης στο φετινό κλείσιμο της σεζόν πραγματοποίησε μία εκδήλωση και σε ένας μέρος της τιμήθηκε η μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ με τους Λαρεντζάκη και Μαυροειδή να δίνουν το παρών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΑΕΚ:

Έντονο «κιτρινόμαυρο» χρώμα είχε η εκδήλωση του Α.Σ. Ροδόπολης, στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12/06 στο Κλειστό της περιοχής.

 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας αλληλεγγύης  για τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης Αναπήρων.

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Β.C. Mάκης Αγγελόπουλος (σ.σ. εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή Επικοινωνίας Γιώργο Νικολάου), ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

 

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ έτυχαν θερμής υποδοχής από τους αθλητές της Ακαδημίας, στους οποίους απένειμαν μετάλλια και διπλώματα, ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα.

 

Στην εκκίνηση της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους του συλλόγου, Ιωάννη Γκορτσίλα.

 

Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί  τη διοίκηση του Α.Σ. Ροδόπολης και τον Πρόεδρό της Ιωάννη Ξανθό για τη φιλοξενία, αλλά και τη συνεργασία διαρκείας, η οποία θα επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα.

Tags:
ΑΕΚ