O Τζόρνταν Θίοντορ συνεχίζει τον μεγάλο αγώνα δρόμου που κάνει για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (13/3 στο ΟΑΚΑ) για την φάση των «16» του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα πια από τη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης μετά τη νίκη της με 84-75 στην Πυλαία την περασμένη εβδομάδα στο πρώτο ματς. Η Ενωση όμως, δεν επαναπαύεται. Θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και θέλει να έχει όλο το οπλοστάσιό της στο δεύτερο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Αμερικανός έτσι γκαρντ συνεχίζει ακάθεκτος τις θεραπείες μετά την κάκωση βαριάς μορφής, αριστεράς ποδοκνημικής, που υπέστη το στο παιχνίδι του Σαββάτου (9/3) με τον Χολαργό στο «Αντ. Τρίτσης».

Από εκείνη την στιγμή και μετά το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ έπεσε πάνω του. Ο παίκτης έχει ακόμα έντονους πόντους και έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παραμένει στον αέρα.

Ο Αμερικανός όμως, είναι αποφασισμένος να το παλέψει και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να δώσει το παρών στον δεύτερο «εμφύλιο» των  «Δικεφάλων».

Από την άλλη, ο Θίοντορ αποτύπωσε μέσα από το twitter την καθημερινότητά του μετά το τραυματισμό του και έγραψε: «Θεραπεία, θεραπεία και περισσότερη θεραπεία»!

 

ΤO POST ΤΟΥ ΘΙΟΝΤΟΡ