Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ενημέρωσε το προωπικό του blog στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Δόξα Λευκάδας (17/12), αλλά και στο χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στην εύκολη νίκη με την Σαρλερουά.

Αναλυτικά τι έγραψε:

Η ομάδα έδειξε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στον αγώνα του Champions League με την Σαρλερουά. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε όπως έπρεπε ακολουθώντας το πλάνο μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η χρονιά είναι μακρά, με πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες και πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα.Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος με τη Δόξα Λευκάδας. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έχει σταθερή απόδοση. Είναι ένα ματς που απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς η Δόξα διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στόχος είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη. Όταν περάσει αυτός ο αγώνας θα έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με τη Μπεσίκτας για το Champions League.