Σε φιλικό ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε την πολύ καλή ΑΕΚ με 68-67, σε ένα πολύ ωραία ματς με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς να χάνει στις λεπτομέρειες τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα της Ευρωλίγκα.

Στην αρχή του ματς οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 11-7, όμως η Μακάμπι απάντησε με τον πολύ καλό Σίλεϊ και πήρε μία διαφορά 5 πόντων (13-18). Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 18-18 με τον κόουτς Ζντοβτς να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς παίκτες. Στη δεύτερη περίοδο ο νεοαποκτηθείς Άιβερσον έκανε ότι ήθελε και με σερί 9-1 οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +8 (19-27). Η εικόνα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε και η Μακάμπι κρατούσε τη διαφορά σταθερά στους 8-9 πόντους (30-39) και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 33-42.

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Μακάμπι μπήκαν πολύ δυνατά και έστειλαν τη διαφορά στο +12 (43-55), με την ΑΕΚ να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να μειώνει στους 9 (46-55). Στην τελευταία περίοδο έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αφού παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 46-60, οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς με πρωταγωνιστές του Βασιλειάδη, Ούκιτς και Ουίλιαμς επέστρεψαν στο ματς με «βροχή» τριπόντων και ισοφάρισαν σε 60-60. Στο τέλος όμως η ποιότητα και η εμπειρία της Μακάμπι έκριναν τον νικητή, παρά την πολύ καλή εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων». Τελικό σκορ 68-67 με την ΑΕΚ να κερδίζει τις εντυπώσεις και την Μακάμπι να παίρνει τη φιλική νίκη.