Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Γιάννης Καλαμπόκης, βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, και είπε πως το σημερινό παιχνίδι είχε δύο όψεις, αλλά ότι και η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

“Νομίζω το σημερινό παιχνίδι είχε δύο όψεις. Για 25 λεπτά ήμασταν πολύ πιστοί στο πλάνο μας και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Στη συνέχεια, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και επιτρέψαμε σε επικίνδυνους παίκτες να βρουν ρυθμό. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στη σειρά, με εξαίρεση το πρώτο ματς, και σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη τύχη αν είχαμε μεγαλύτερη υπομονή. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς. Είμαστε σε καλό δρόμο και νιώθω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και μπορούμε να οδηγήσουμε στην εξέλιξη της ομάδας”.

Αργότερα, δήλωσε στην κάμερα του OTE TV : 

-Για το παιχνίδι :

“Η ομάδα για 25 λεπτά έδειξε πάρα πολύ καλή εικόνα, πολύ κοντά σε αυτό που αξίζει και αυτό που μπορεί να δείξει. Όμως, πάλι δείξαμε τις παιδικές μας ασθένειες. Χάσαμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας. Ο Ολυμπιακός όταν σταματήσεις να παίζεις σε τιμωρεί. Δεν είναι πολύ περίεργο πως το +17 μπορεί να γίνει -15, γιατί με αυτές τις ομάδες μπορεί να συμβεί. Ηταν πολύ καλή ευκαιρία για μας αυτή η σειρά. Θέλουμε να αποβάλλουμε το πρώτο ματς γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι στο ΣΕΦ. Πήραμε ένα μάθημα. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο.

-Για το σημείο της τεχνικής ποινής :

“Στον πάγκο ήταν η τεχνική ποινή από τον κ. Αναστόπουλο. Δεν έχει όμως σημασία. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Γίνονται λάθη εκατέρωθεν. Μας έσπασε τον ρυθμό και καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα σε ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στη συνέχεια και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές”.

-Για το σχόλιο παίκτη του Ολυμπιακού να μην σταματήσει το μπάσκετ :

“Το θέμα είναι να μπορείς να παίρνεις ευχαρίστηση από αυτό που κάνεις. Εγώ προσπαθώ να το κάνω. Το σημαντικό όμως είναι τι καταφέρνει η ομάδα“.