Η προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΕΚ να βρει χρηματοδότες εν όψει της επόμενης μέρας του συλλόγου φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς βρέθηκε και δεύτερος. Μετά τον Νίκο Γεωργαντζόγλου, σειρά παίρνει ο Κώστας Καλογεώργος, με τους δύο να αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών και του προέδρου, Αλέξη Αλεξίου, ήταν σε πολύ καλό κλίμα, από οποίο εκπέμπεται αισιοδοξία για το μέλλον.

Οι τρεις τους συζήτησαν για περίπου 2 ώρες στα γραφεία του κυρίου Καλογεώργου στο Σύνταγμα και αποφάσισαν να προχωρήσουν τις προσπάθειες για εύρεση χρημάτων που απαιτούνται για το νέο ΑΦΜ, με τους Γεωργαντζόγλου και Καλογεώργο να βάζουν ένα σεβαστό ποσό. Αυτό, βέβαια, δεν καλύπτει όλο το απαιτούμενο ποσό.

Αυτό που συμφωνήθηκε, είναι και οι τρεις να προσπαθήσουν να βρουν και άλλους φίλου της ομάδας, ώστε να βρεθούν τα 245.000 ευρώ που χρειάζονται, ενώ φαίνεται να έχουν ήδη γίνει από τους δύο επενδυτές κάποιες επαφές με άλλους υποψήφιους ενδιαφερόμενους, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στην Α1.

Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα έχει κατατεθεί ήδη, ελλιπής ο φάκελος στην ΕΕΑ, την Πέμπτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει δοθεί προθεσμία στην ΑΕΚ ώστε να προλάβει να μαζέψει τα χρήματα.