Για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ μέχρι τώρα μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά, καθώς και το ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Παρόλα αυτά, ο γκαρντ της Ένωσης απέφυγε να ορίσει τους στόχους της ομάδας, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24 Radio 103.3:

Για την πορεία της προετοιμασίας μέχρι τώρα: «Ήταν η τρίτη ημέρα στο Καρπενήσι, έχουμε πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά κι αυτό πρέπει να κάνουμε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας μας. Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε σαν ομάδα και να δουλέψουμε όσο σκληρότερα γίνεται. Σίγουρα, βοηθάει το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και σε αυτό βοηθούν και οι προπονητές μας. Περνάμε καλά κι εντός κι εκτός παρκέ»

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Το θέμα είναι να βγάλουμε στο παρκέ τη δουλειά που κάνουμε και να μιλήσουμε στο… γήπεδο».
 
Για το τί πρέπει να περιμένει ο κόσμος της Ένωσης: «Να περιμένει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
 
Για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Στον Ολυμπιακό είχα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που θα έχω στην ΑΕΚ. Θα έχω έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο, θέλω να παίξω, να δείξω τι μπορώ να κάνω και η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω».