Στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή (31/5) ο Σταύρος Δουβής. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Οργανο της Λίγκας, επειδή φέρεται έκανε φραστική επίθεση στον διαιτητή και να… είπε πολλά στον Τάσο Παπαπέτρου στο χθεσινό (29/5) παιχνίδι της Ενωσης με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 1ου αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Basket League.

Οι κιτρινόμαυροι τα… είχαν πάρει με τα σφυρίγματα του Τάσου Παπαπέτρου στο παιχνίδι με τους Πατρινούς, όπου η ΑΕΚ πήρε τη νίκη έστω και δύσκολα και έκανε το 1-0 και έλεγαν μετά το ματς ότι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του.

Ο Σταύρος Δουβής φέρεται να είπε… διάφορα στον Τάσο Παπαπέτρου μετά το ματς. Οι διαιτητές όμως… έγραψαν τα πάντα με χαρτί και καλαμάρι στο φύλλο αγώνα, το οποίο εξέτασε σήμερα ο Αθλητικός Δικαστής και έτσι έκρινε ότι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ πρέπει να απολογηθεί για όλα αυτά και τον κάλεσε σήμερα για… τετ α τετ.

Το ωραίο είναι ότι… παραπονεμένος για την διαιτησία έφυγε από το ΟΑΚΑ και ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί, όμως, δεν τα είχαν με τον Παπαπέτρου. Εκείνοι τα… είχαν πάρει με την διαιτησία του Ανδρικόπουλου.