Η ΑΕΚ πήρε την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας και ο Αγγελος Κορωνιός τόνισε πως υπήρχε άγχος, αλλά η νίκη είναι αυτή που μετράει.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τον λαιμό του και έτσι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του, Αγγελος Κορωνιός.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και πως είχαμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Δεν είχαμε πολλές μέρες να δουλέψουμε, κοιτάξαμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν την ομάδα. Δεν είχαμε υπομονή, ο Τόμας πέτυχε κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Η ομάδα φάνηκε πως ήταν αγχωμένη, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Όλοι οι παίκτες ήταν αγχωμένοι, δεν έχει δει ξανά τον Σάκοτα να σουτάρει 1/9 τρίποντα. Η πίεση ήταν μεγάλη κι αυτή η νίκη είναι σημαντική για τη συνέχεια. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει πως είναι πάντα δίπλα της. Ξέρουμε ότι τον έχουμε κοντά μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε».

Ο Νώντας Παπαντωνίου εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με την πίεση που υπήρχε. Δουλέψαμε πολύ όλη τη βδομάδα. Ήμασταν άστοχοι, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν στο τέλος».