Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, έβγαλε εκτός ρυθμού την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν οι αιτίες για να  ηττηθεί η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου αντί του Ντράγκαν Σάκοτα, του οποίου είχε κλείσει η φωνή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Ντράγκαν Σάκοτα:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας θα έρθει να παίζει όπως όλα τα παιχνίδια, πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα. Είναι μια ομάδα οργανωμένη που ξέρει τι ζητά. Εμείς θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεχτήκαμε 91 πόντους και είναι πάρα πολλοί. Μάλλον η διακοπή του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει το ρυθμό μας και κάποιοι παίκτες που είχαν αναλάβει το φορτίο της ομάδας τους αποσυντόνισε. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ, έχουμε άλλη μια αγωνιστική. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Άρη, αλλά πρωτίστως να νικήσουμε στη Δράμα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Για την πτώση στην απόδοση παικτών, όπως ο Μενσά-Μπονσού, είπε: «Είναι ένας πολύ καλός κι αναγνωρισμένος παίκτης. Το κακό παιχνίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σήμερα δεν ήταν μόνο κακός ο Ποπς, αλλά σαν ομάδα ήμασταν κακοί».