Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι ένας από τους φέρελπις ‘Ελληνες παίχτες όπου η ΑΕΚ τον εμπιστέυτηκε και τον ενέταξε στο ρόστερ της το καλοκαίρι του 2016 μέχρι το 2020.

Η περασμένη σεζόν ήταν αυτή των..εξετάσεων για τον διεθνή γκαρντ και αφού πέρασε με άριστα έχοντας σαν δάσκαλο τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, φέτος ετοιμάζεται να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην “Ένωση”.

Ο “Λαρυ” μίλησε στο basketblog.gr για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και όσα θέλει να πετύχει τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ..

 

 

Ποιές θεωρείς οτι θα είναι οι διαφορές και ποιές οι ομοιότητες της ΑΕΚ της περσινής σεζόν με την ΑΕΚ της νέας σεζόν;

Η ομάδα από πέρσυ έχει αλλάξει, έχουν έρθει πιό αθλητικοί και νέοι παίχτες, η ενεργητικότητα και η αθλητικότητα της ομάδας θα είναι απο τις μεγάλες διαφορές τις περσινής χρονιάς.

Πόσο καλά είναι προετοιμασμένη η ΑΕΚ για τον μακρύ αγωνιστικό δρόμο της χρονιάς;

Ξεκινήσαμε όλοι μαζί απο το Καρπενήσι να δουλεύουμε, έχουμε βάλει τις βάσεις γιατί η προετοιμασία ήταν αρκετά απαιτητική, πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και ακόμα συνεχίζουμε.Ξεκινάει το πρώτο επίσημο παιχνίδι τη Τετάρτη και πιστεύω είμαστε αρκετά δουλεμένοι.Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς.

Φέτος για πρώτη φορά βρέθηκες στη προεπιλογή για την Εθνική ομάδα.Πώς ήταν αυτή η εμπειρία και ποιοί οι στόχοι σου για το μέλλον;

Η εθνική για εμένα φέτος ήταν κάτι το πολύ όμορφο γιατί το να παίζεις για τη χώρα σου είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή.Εγω προσπάθησα και άρπαξα κάθε ευκαιρία, κάθε εμπειρία για να κερδίσω σε προσωπικό επίπεδο.Το να κάνεις προπονήσεις με παίχτες αυτού του επιπέδου μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις και είμαι πολύ χαρούμενος για τη κλήση μου στην Εθνική.

Έχεις συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2020.Πώς θα ήθελες να δείς τον εαυτό σου να εξελίσεται εώς τότε;

Όσο περναει ο καιρός θέλω να βελτιώνομαι ατομικά και να έχω ακόμα περισσότερο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.Απο κεί και πέρα δουλεύω σκληρά καθημερινά γιατί σε αυτό το επίπεδο οι απαιτήσεις αυξάνονται.